Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, sosyo-ekonomik yönden dezavantajlı gençlerin eğitimine destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği en önemli yatırımlardan biri olan Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde yüzlerce genç, ücretsiz üniversite sınavlarına hazırlık kurslarına katılıyor.

 

Sözel, sayısal ve eşit ağırlık türlerinde farklı sınıflarda uzman öğretmenler nezaretinde verilen hazırlık kurslarına katılan gençler, sınıf derslerinin dışında kalan zamanlarını da yine buradaki etüt salonlarında değerlendiriyor.

 

Gerek fiziki ortamı gerekse eğitim destekleriyle özel sektördeki eğitim hizmetleriyle yarışan hale gelen Süleymanşah Gençlik Merkezi’ndeki imkânlardan faydalanan gençler, özel kurslara gitmeye aile bütçeleri elvermediği için buraya geldiklerini ve buradaki hizmet kalitesinin özel sektörden de ileride olduğunu gördüklerini ifade ederek, Başkan Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Ders saatleri dışında bilgisayarlı etüt salonlarında çalışma imkânı bulan gençlere, sınav hazırlık setleri, deneme sınavları, kafeterya hizmetleri de Eyyübiye Belediyesi tarafından ücretsiz sunuluyor.

 

Eyyübiye Belediyesi’nin destekleriyle Süleymanşah Gençlik Merkezi, Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi, Yenice Sınav Hazırlık Merkezi ve kitap otaklarında yaklaşık 2 bin genç, üniversite sınavlarına hazırlanıyor.