Maçın sonrasında EGO Spor Kulübü Başkanı Zafer Tekbudak, teknik heyet ve sporcular şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan spor kulüpleri, ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren ABB EGO Spor Basketbol Takımı, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştığı TUSAŞ Spor Kulübü’nü 79-70 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Amaç: türkiye basketbol ikinci ligi’ne yükselmek

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’ne yükselmek amacıyla çalışmalarını sürdüren ABB EGO Spor Basketbol Takımı Ankara Büyük Erkekler Basketbol Ligi Şampiyonluğu’nu büyük bir coşkuyla kutladı.

Kupa törenin de konuşan EGO Spor Kulübü Başkanı Zafer Tekbudak,  ‘‘Şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Rakibimiz grubun en güçlü takımıydı fakat sporcularımız inanarak ve güvenerek çok büyük mücadele verdiler ve aradaki farkı kapatarak farklı bir şekilde kazanarak bölgesel ligde Ankara şampiyonu oldular inşallah bundan sonra 2. Lige çıkmak için gerekli olan tüm mücadeleyi göstereceğiz’’ dedi.

Hibya Haber Ajansı