Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, mesajında “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen kahraman askerimiz Piyade Teğmen Eril Alperen Emir’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadesine yer verdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın mesajı şu şekilde:

“Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehadet mertebesine eren Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'e Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, mesajında “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Teğmen Eril Alperen Emir’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” ifadesini kullandı.

Adalet Bakan Yılmaz Tunç ise “Aziz milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman askerimiz Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Ruhu şad olsun.” mesajını yayımladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mesajında şunları kaydetti:

“Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Eril Alperen Emir’e Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yayımladığı mesaj şöyle:

“Pençe- Kilit Operasyonu Bölgesi’nde şehit olan evladımız Eril Alperen Emir'e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mesajında “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan askerimiz Piyade Teğmen Eril Alperen Emir’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı