Bitfinex, 7 ay boyunca sürecek Finansal Özgürlük Turu’nda toplam 21 farklı şehirde düzenlediği buluşmalarla kripto para yatırımcılarını bilgilendirme hedefini sürdürüyor. Finansal Özgürlük Turu, İç Anadolu Bölgesi’nden sonra Akdeniz Bölgesi’ni ziyaret ederek, Antalya, Mersin ve Adana’da bitcoin topluluklarıyla buluştu. Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle kripto paralar ve blockchain teknolojileri üzerine konuşmak üzere bir araya gelen Finansal Özgürlük Turu’na; Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, akademisyenler, rektörler ve şirket sahipleri yoğun ilgi gösterdi. Toplam 300 kişinin katılım sağladığı bu özel buluşmada Bitcoin ve blockchain teknolojilerinin geleceğine ilişkin öngörüler paylaşıldı.

 

Finansal Özgürlük Turu, yalnızca bu teknolojilerle ilgili bilgilendirme yapmayı değil, aynı zamanda ziyaret edilen şehirlerin kültürel ve turistik zenginliklerini keşfetmeyi de amaçlıyor. Bu kapsamda; Adana, Mersin ve Antalya’nın önemli kültürel ve turistik noktaları olan Kaleiçi, Düden Şelalesi ve Adana Arkeoloji Müzesi, Taş Köprü gibi lokasyonlar da ziyaret edildi.

 

Bitfinex, Bitcoin ve blockchain teknolojileri konusunda kitleleri bilgilendirmeyi sürdürüyor

 

Bitfinex liderliğinde gerçekleşen Finansal Özgürlük Turu, Bitcoin ve blockchain teknolojileri konusunda kitleleri bilinçlendirme misyonunu sürdürüyor. Farklı şehirlerde gerçekleştirilen etkinliklerle, genç nesillerin dijital varlıklar ve blockchain teknolojileri hakkında bilgilendirilmelerine katkı sağlanıyor. Bu etkinliklerde kripto paraların geleceği, yatırımcı psikolojisi, Bitcoin’in tarihi gibi önemli konular hakkında eğitimler veriliyor. Bu ziyaretlerle öğrencilerde finansal teknolojilerin gelişimine dair güçlü bir temel oluşturmak hedefleniyor.  

Hibya Haber Ajansı