İSTANBUL (AA) - Yalova Terma City'de de yeni yıl için hazırlıklar tamamlandı.

Yalova Terma City'den yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen İşletme Müdürü Mustafa Hügül, Yalova'nın, konumu itibarıyla çok avantajlı bir bölgede olduğunu belirtti.

Hügül, "Yalova, İstanbul, Bursa gibi büyükşehirlerimize kısa mesafede olup kara, buraya hava ve deniz yolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Bu nedenle tatilcilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktayız." ifadelerini kullandı.

Yeni yıl için hazırlıklarının ve rezervasyonlarının yoğun geçtiğini aktaran Hügül, "Kayak turizminin henüz başlamamış olması, yaz turizminin de bitmiş olmasından kaynaklı tatilcilerimizin yoğun talebi termal otellere olmaktadır. Mevcut içinde bulunduğumuz hafta itibarıyla yüzde 80-85 doluluğa ulaşmış durumdayız. Önümüzdeki son günler ile birlikte yüzde 100'lük doluluğa geleceğimizi öngörmekteyim." değerlendirmesinde bulundu.

Termal otellerin "lüks tatil" ve "ekonomik tatil" seçeneklerini birleştirerek sunabileceğini gösteren Yalova Terma City'nin, kendisiyle yarışır hale geldiğini belirten Hügül, şunları kaydetti:

"Yeni yıl gala gecemizde özellikle Rusya ve Almanya'dan ciddi talep aldık ve rezervasyonlarını gerçekleştirdiler. Onun dışında Kuveyt, Katar ve İran'dan da yoğun bir talep almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1.000 metrekarelik başkanlık suiti ve 250 ila 500 metrekarelik büyüklüklere sahip 20 adet kral dairelerimize talep çok oldu ve rezervasyonları kapandı. 2 bin 200 yatak kapasitesi ile Türkiye ve Yalova’daki tek termal otel olma özelliğini taşıyarak rakipsizliğini koruyan Terma City kendisiyle yarışıyor."