Kiralamanın pazaryeri mottosu ile geçtiğimiz yıl sonunda yolculuğuna başlayan Ortak, ViewSonic ile kurumsal işbirliğini duyurdu. Görsel çözümler konusunda dünyanın önde gelen markalarından biri olan ViewSonic markasının ürünleri artık Ortak üzerinden kiralanarak denenebilecek. Aynı zamanda kısa süreli ihtiyaçlar için projeksiyon, monitör gibi ürünlere de Ortak üzerinden kolayca ulaşılabilecek.

Marka işbirliklerine ara vermeden devam eden Ortak, bu işbirliği ile kategorisininin lider markalarından birini daha kiralama pazaryerine dahil etmiş oldu. Bu önemli işbirliğine ve markalar için Ortak’taki faydalara değinen Ortak İş Birim Müdürü Mücahit Şahin: “Ortak’ı kiralamanın pazaryeri olarak geliştirmeye devam ediyoruz. Kullanıcılarımızdan da sıkça talep edilen bir kategoride çok önemli bir marka ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ortak’ta herkese göre kiralanacak bir şeyler var. Bugün de evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için güzel bir çözümü sunmuş olduk. Bu işbirlikleri markalar için de çok önemli. Ürünlerin son kullanıcı tarafından denenerek satışa dönüşmesi, ürünleri kullanan kullanıcıdan geri bildirim alma gibi pek çok faydayı markalara sağlıyoruz.”

İşbirliği ile ilgili ViewSonic Türkiye Ülke Müdürü Önder Şengür: “ViewSonic olarak görüntü teknolojileri konusunda geniş bir ürün yelpazesiyle pek çok farklı çözüm sunuyoruz. Yenilikçi bakış açısı ve kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını göz önüne alarak sürekli geliştirdiğimiz ürünlerimizi son kullanıcıya sunarken, kullanıcı deneyimini de önemsiyoruz. Bugün de ürünlerimizi son kullanıcıya ulaştırmanın alternatif ve verimli bir yolu için Ortak’la işbirliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Artık ViewSonic ürünlerini deneyimlemek isteyen kullanıcılar Ortak üzerinden kiralama yaparak kolayca ürünlerimize ulaşabilecek” dedi.

Anlaşma kapsamında ilk etapta profesyonel projeksiyon cihazı, monitör ve portatif projeksiyon kategorilerinde seçili ürünler Ortak üzerinden kiralanabilecek. Kiralamaya uygun ürün çeşit ve sayısının kullanıcı talebine göre artacağı belirtilirken, işbirliğinin lansmanına özel ilk kiralamalarda uygun fiyatlı kiralama seçeneklerinin sunulacağı belirtildi. Ortak ile ViewSonic arasındaki işbirliği kapsamında kiralanabilecek ürünleri görüntülemek için Ortak web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı