Adana, Mersin, İskenderun, Şanlıurfa, Antalya, Konya, Zonguldak, Ankara, İstanbul, Ereğli, Kahramanmaraş, Kayseri ve Aksaray dağcılık kulüplerinden 40'a yakın sporcu zirve yaparak zirvede birbirlerini kutladılar.Güzel bir havada gerçekleştirilen tırmanışta dağcılar zirvede bulut denizinin üstünde muhteşem bir manzarayla karşılaştılar.

          Tırmanış 25 Aralık Pazar günü 02:00 de Karbeyaz oteli yakınındaki kamp alanından hareketle başladı. 08:30'da zirve, 09:30 zirveden hareket, 13:00'de kamp alanına dönülmesiyle sonuçlandı.

Dağcılar gelecek sezon 23-24 Aralık 2023 'de Hasan Dağı Kış Tırmanışı 'nda tekrar görüşmek dilekleri ile Aksaray 'dan yorgun, ancak mutlu bir şekilde ayrıldılar.

             Urfadosk Spor Kulübünden yapılan açıklamada, “Hasan Dağı Kış Tırmanışını düzenleyen Çügez Spor Kulübüne emekleri için teşekkür ederiz. Çeşitli illerden bu tırmanışa katılan dağcıları ve ilimizi temsil eden Urfadosklu dağcılar Candan ÖZEN, Yusuf İBİLİ, Gurbet ASLAN ve Murat KEÇELİ'yi Urfadosk yönetimi olarak tebrik ederiz.Daha nice zirvelerde Urfadosk'un temsil edilmesi umuduyla dağcılarımıza başarılar dileriz.” dendi.