Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi B grubu 8’inci hafta mücadelesinde DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, Aydın PTT Spor Kulübü ile karşılaştı. Ev sahibi DEPSAŞ Enerji SK, rakibini 51-26 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Ligde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet bir beraberlik ve bir yenilgi alan DEPSAŞ Enerji SK hentbol takımı, topladığı 9 puanla ligde 3’üncü sırada yer alıyor. Gelecek hafta Mihalıççık Belediyesi ile karşılaşacak olan kulüp yüksek tempolu maç sonunda puan cetvelinde tırmanışını sürdürmeyi hedefliyor. Kulüp, Mihalıççık Belediyesi müsabakasından galibiyetle dönmek için taktik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

Aydoğ: Hentbolda hedef şampiyonluk

 

Aydın PTT Spor maçının geride bırakan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü hentbol takımı antrenörü Secaddin Aydoğ, “Önümüzdeki hafta deplasmanda lider Mihalıççık Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimiz namağlup ünvanıyla lider durumda. Bu maçta iyi bir sonuç alarak şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz.” diye konuştu.

 

Takımlar Eskişehir’de Karşılaşacak

 

Hentbolseverlerin merakla beklediği maç, 16 Aralık Cumartesi günü Eskişehir, Porsuk Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Mihalıççık Belediye Spor ve DEPSAŞ Enerji Spor, 9'uncu hafta mücadelesinde saat 16.00'da karşı karşıya gelecek.