Akmerkez, yılbaşına özel fırsatlar, hediyeler ve etkinliklerle misafirlerine unutulmaz bir alışveriş deneyimi sunuyor. 12- 31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde, Akmerkez’de bulunan seçkin markaların sunduğu indirimler, kampanyalar ve sürprizler misafirleri bekliyor.

Akmerkez, yılbaşına özel olarak hazırladığı etkinliklerle de misafirlerine eğlenceli ve keyifli vakit geçirme imkânı sunuyor. Akmerkez içerisinde kurulan dev yılbaşı ağacı, ışık gösterileri, PitPat ve Niks’in kortej müzik performansları, Yılbaşı Alışveriş Şenliği ve Floral Fest ile yılbaşının coşkusunu misafirlerine yaşatacak.

Dünyaca ünlü sanatçı Emre Ertürk'ün mağazası EmreNY, Akmerkez’de açıldı

Dünyaca ünlü tasarımcı Emre Ertürk’ün EmreNY çanta mağazası Akmerkez’de açıldı. Doğa dostu ve sürdürülebilir materyallerle tasarımlarını hayata geçiren Emre Ertürk, lüks çantalarının yanı sıra havayolları onaylı kedi ve köpek taşıma çantaları ile yoğun ilgi görüyor. Tasarım çantalarını ulaşılabilir lüks fiyat segmentinde beğeniye sunan Ertürk, sürdürülebilir tasarımlarla doğaya karşı açılan savaşa dikkat çekmek istiyor.

Akmerkez 30. Yıl Özel Çekilişinde Sürpriz Hediyeler Misafirleri Bekliyor

Misafirler, Akmerkez mağazalarından, 1 Aralık 2023 – 15 Ocak 2024 tarihleri arasında aynı gün içerisinde yapacakları her 1500 TL ve katları tutarında alışveriş karşılığında; 10 Apple Iphone 15 Pro, 5 Apple Iphone 14, 3 Apple Macbook Air, 6 Apple Watch SE, 3 Apple Ipad, 3 Maserati Elektrikli Bisiklet, 5 KitchenAid Stand Mikser, 2 Microsoft Xbox Series X, 3 Nespresso Makinesi, 5 Roborock Süpürge ve 5 Philips Airfryer kazanma şansı elde edecekler.

Hediye Paketleme Standı ve EasyPoint ile Eve Teslim Hizmeti

Yılbaşı Alışveriş Şenliği kapsamında, Akmerkez mobil uygulamasını yükleyen ve Etiler, Bebek, Akatlar ve Ulus bölgesinde ikamet eden misafirler, 1.500 TL üzeri yılbaşı alışverişlerinde eve teslim fırsatından yararlanarak ayrıcalıklı alışverişin keyfini yaşayacak. Akmerkez mobil uygulaması üzerinden kampanya kodu alan misafirler, 22-31 Aralık tarihleri arasında Akmerkez mağazalarından yapacağı 1500 TL üzeri alışverişlerde, hediye paketleme hizmetinden de yararlanabilecekler.

 

Akmerkez, yılbaşına özel olarak hazırladığı bu özel fırsat ve etkinliklerle, misafirlerine hem alışveriş hem de eğlence dolu bir yılbaşı hediye ediyor. Akmerkez Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde yeni yılın heyecanını yaşayın.

Yılbaşı Şenliği Programı

12-17 Aralık- Floral Fest

18-30 Aralık- Alışveriş Şenliği

25 Aralık- PitPat Korteji 13:00 / 14:00 / 15:00

29-30 Aralık - Niks Kar Korteji 13:00 / 14:00 / 15:00

Hibya Haber Ajansı