Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, His Tekstil ve Emek Çelik Kapı’yı ziyaret ederek, yönetici ve çalışanlarla bir araya gelip, hayırlı kazançlar diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yerel yönetim hizmetleri kapsamında sanayi ve üretimin merkezi Kayseri’de istihdama katkı sağlayan firmalarla bir araya gelmeye devam ediyor. Buna göre Başkan Büyükkılıç, His Tekstil ve Emek Çelik Kapı’yı ziyaret ederek yönetici ve çalışanlarla bir süre görüştü.

Ziyaretler kapsamında önce AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve ilçe belediye başkanları ile birlikte  Emek Çelik Kapı’yı ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, burada sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

Ziyaretlerine daha sonra His Tekstil’e giderek devam eden Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, Kayseri’nin huzur ve birlik, beraberliğin şehri olduğunu ifade ederek, “Ay yıldızlı Türk Bayrağı’nın altında bu vatana sahip çıkma duygusuyla, başkalarına yük olmayan ve her zamanda yük çeken, sizlerin varlığıyla bu müessesin ayakta durduğu elbette ki, değerli dostlarımız, iş adamlarımız da farkında.  Onlarda sizlere adeta bir babanın evlatlarına yaklaşımı mantığı içerisinde sahip çıkan yaklaşım sergiliyor. Çok şükür üretiyorsunuz. Malumunuz 6 Şubat depreminde biz bunu bir miktar fazlasıyla da gördük. Kayseri’mizin hayırsever vatandaşları, sizlerin ürettikleri ile kazanan canlarımız, dostlarımız. Adeta bir rahmet unsuru olarak yağdı. Allah bir daha yaşatmasın. Kayseri’mizin her yerde adı takdire şayan. Bunu sağlayan da en başta sizlersiniz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Kayserimize geldiği sırada benim şahsımda Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrimize teşekkür ettiğini sizlerde şahit oldunuz ve gördünüz. Bunu sağlayan sizlersiniz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı