Milletin kendilerine uyarı ve muhalefet yapma yetkisi verdiğini söyleyen İnce, “Bir gıda krizi kapıda dedim. Bu yıl, 2023’de 1 milyar dolarlık hayvan ithal edildi. Türkiye’de kişi başına 39 kilogram et tüketiliyor. Avrupa’da 80-90 kilogram. Amerika’da 124 kilogram. Buna rağmen Amerika Birleşik Devletleri’nden bir açıklama yapıldı. Önümüzdeki dönemde hayvan satmayacaklar. Yani paranız olsa da et bulamayacaksınız. Bunlar kapıda.” ifadelerini kullandı.

İnce, birinci hedeflerinin çocukları beslemek olduğunu belirterek, “Sonra çocuklarımızı güzel okullarda okutacağız. Tarikatlara teslim etmeyeceğiz. Yurt yapacağız ve bu çocuklara iş bulacağız. Mutlu insanlar olacak, güler yüzlü insanlar olacak. Müzikle, edebiyatla, sanatla ilgilenecekler. Bunları yapabiliriz.” dedi.

“İmamoğlu'yla görüştüğümü duyunca CHP yönetiminde bir korku oluştu”

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile iki kez görüştüklerini dile getiren İnce, “Bu CHP’nin yönetiminde duyulunca bunları bir korku sardı. Ya sakin olun bir şey istediğimiz yok. Sakin olun. Bu, Sayın Özgür Özel değil tabii, yandaşları. Korkmayın bir şey istediğim yok. Ben memleketi geri kazanmak istiyorum sadece, o kadar. Memleket zengin olsun istiyorum.” şeklinde konuştu.

“Ali Çetinkaya sizlere emanet”

İnce, Nazillilerden Memleket Partisi’ne oy istediğini ifade ederek, “Sık sık geleceğim buraya, merak etmeyin. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ali Çetinkaya’yı size, sizi de Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı