WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

İmamoğlu: ″Barajlarımızda bir günde 50 milyon metreküp su artışı oldu″

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yağan yağışlarla birlikte barajlardaki doluluk oranının yüzde 41’den yüzde 47’ye yükseldiğini açıkladı.

İmamoğlu: ″Barajlarımızda bir günde 50 milyon metreküp su artışı oldu″
Paylaş:

İstanbul’a dün çok yoğun yağış düştüğünü ve barajlarda bir günde 50 milyon metreküp su artışı olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Doluluk oranı yüzde 41’den yüzde 47’ye yükseldi. Bu kadar yoğun yağışa rağmen İstanbul’da su baskınları yaşanmadı. Son 4 yılda yapılan milyarlarca liralık altyapı yatırımlarının olumlu sonuçlarını görmek mutluluk ve gurur veriyor." açıklamasında bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.