GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-09-2022 13:15   Güncelleme : 04-09-2022 13:39

 Başkan Beyazgül, ‘’Şanlıurfa’da Güzel İşler Yapmaya Devam Edeceğiz’’

 Başkan Beyazgül, ‘’Şanlıurfa’da Güzel İşler Yapmaya Devam Edeceğiz’’

 Başkan Beyazgül, ‘’Şanlıurfa’da Güzel İşler Yapmaya Devam Edeceğiz’’

 

Tam otomasyonlu olarak hizmet veren Konkasör şantiyesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa için güzel işler yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kendi ekip, ekipman ve öz kaynaklarıyla vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Daha güzel ve yaşanabilir bir Şanlıurfa için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve ilçelere adil bir şekilde hizmet vermeyi sürdürüyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, halkın gönüllerine dokunmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın dualarına talibiz anlayışı ile kentte proje çalışmalarını sürdüren Başkan Beyazgül, vatandaşların takdir topluyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, BELTAŞ A.Ş. bünyesinde bulunan Konkasör şantiyesini ziyaret etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren, Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Ürün ile birlikte Konkasör şantiyesinde incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül, BELTAŞ Genel Müdürü Orhan Şahin’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Şanlıurfa’da güzel işler yapmaya devam edeceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Bazalt şantiyemizde 0-5 milimetre Kırma bazalt agrega, 5-12 milimetre kırma bazalt agrega, 12-19 milimetre kırma bazalt agrega üretilmektedir. Bu ocaktan çıkan taşlar ile kırsaldaki yollarımızın alt yapısını yapmaktayız. Sahadaki büyük taşlar bir yandan toplanarak yol malzemesi haline getiriliyor, bir yandan da sahada temizlik yaparken taş üreterek tasarruf sağlıyoruz. Kendi ekipmanlarımız, konkasör tesisi ve kamyonlarımızla şantiyede işlem yürütmekteyiz. Her şey belediyemize aittir. Yine yollarımız yapılırken de kırsal yollarımızda ihalelere son verdik. Bütün ekipmanlar Büyükşehir Belediyemizin kendi araç ve gereçleridir. Çok sıkıntı ve acil bir durum olmadığı takdirde hiçbir yerde ihale yapmama kararlılığındayız. Memleketimiz için İnşallah böyle hayırlı güzel işler yapmaya devam edeceğiz.

 

0-5, 5-12, 12-19 milimetre boyutlarında kırma bazalt agrega ürün çeşitliliğinde üretimin yapıldığı Konkasör Şantiyesi saatte 150 ton, günlük ise tek vardiyada 1200 ton kırma bazalt agrega üretimi yapabilmektedir. Şantiye alanında kamyonlara yüklenen bazalt agrega taşlarımız kırsal alanlarda alt yapı çalışmalarında, kilitli taş fabrikasında, beton üretim şantiyesinde, büz boru üretiminde ve asfalt yapımında hammadde olarak kullanılmaktadır. BELTAŞ A.Ş fabrikalarında tam otomasyonlu sistemle kilitli parke, prizma taşı, bordür çeşitleri, beton ve büz boru üretimi yapılmaktadır.

ibrahim uyguribrahim uygur