Seçildiği 2019 yılından bu yana gerek halk içindeki etkinliği, gerekse kamusal hizmetlerinde verimliliğin sağlanmasını temin etmesi nedeniyle seçmenin gönlündeki yerini koruyan Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapılan tüm kamuoyu araştırmalarında başarılı bulundu.

Başkan Kuş, son olarak Sonar Araştırma Şirketi’nin yaptığı 2022 Yılının En Başarılı Belediye Başkanları araştırmasında, İstanbul Hariç 2022 Yılının En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları içinde 12’nci sırada yer aldı.

 “Genel olarak düşünüldüğünde ilçe Belediye Başkanımızı başarılı mı, başarısız mı buluyorsunuz?” sorusunun yöneltildiği araştırmaya Eyyübiye ilçesinden katılanların yüzde 52,7’si Başkan Kuş’u başarılı bulduğunu ifade etti.

Sonar Araştırma Şirketi’nin Aralık ayında yaptığı 2022 yılının son araştırmasında, İstanbul Hariç 2022 Yılının En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları listesinin ilk 20 ismi arasında Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ilk sırada yer alırken, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş 12’nci, Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise 20’nci sırada yer aldı.

1990 yılındaDYP’nin seçimlerden birinci parti olarak çıkacağını tespit ederek Türkiye’deki kamuoyu araştırmalarındaki isabetli tespitlerine başlayan Sonar Araştırma Şirketi, 2019 yılına kadar olan tüm seçimlerin sonuçlarını da tam isabetle belirlemişti.