BiTaksi, 4 farklı yeni reklam filmi ile dijital platformlarda yerini alıyor. Reklam filmlerinde BiTaksi’nin 10’uncu yılı kutlanırken, bu 10 yıldaki 100 milyon yolculuktan farklı hikayeleri ekrana getiriyor.

Türkiye'nin ilk dijital taksi çağırma uygulaması BiTaksi, yeni reklam filmi serisinde; 10 yıl boyunca gerçekleştirilen 100 milyon BiTaksi yolculuğuna odaklanarak, gündelik hayattan kullanıcı ve sürücülerin bir araya geldikleri deneyimlerden kesitler sunuyor. BiTaksi, 4 farklı reklam filmi ile kullanıcı kitlesinin çeşitliliğine vurgu yaparken, "Birlikte nice 10 yıllara" mottosuyla yeni yaşını coşkuyla kutluyor.

“Aklından Geçen Taksi BiTaksi!” sloganıyla kullanıcılarıyla buluşan BiTaksi; sarı, lüks, turkuaz ve büyük taksi olarak 4 farklı araç tipinde hizmet sunuyor. Kullanıcıları için güvenlik ve konforu her daim ön planda tutan BiTaksi, yayına aldığı yeni reklam filmi serisinde, BiTaksi uygulamasının kullanım kolaylığına vurgu yaparak uygulama üzerinden ödeme seçeneği, büyük taksi gibi kalabalık gruplara da hitap eden araç çeşitliliği, adres tarifine gerek kalmadan rahatça yolculuk yapabilme imkanı sunmasını konu alıyor.

BiTaksi, “Birlikte nice 10 yıllara” sloganıyla 10. yılını kutladığı reklam filminde, kullanıcı dostu uygulaması ve konforlu araç çözümleriyle ihtiyaca uygun seçenekler sunduğunu vurguluyor. Seride; ödeme yapmak için cüzdanını ararken online ödeme yapabileceğini hatırlayan genç kız, alışveriş sonrası büyük taksi ile seyahat eden kalabalık bir arkadaş grubu, doğuma yetişmeye çalışan telaşlı bir anne ve yol tarif etme zahmetine girmeden uygulama üzerinden gideceği konumu belirten yaşlı teyze gibi farklı yolculuk hikayelerine yer verildi. Bu örneklerle BiTaksi, her yaş ve yaşam tarzına hitap eden çeşitli kullanıcı profillerine sunduğu ulaşım çözümlerini izleyicilerle buluşturuyor.

BiTaksi reklam filmi serisi, dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

Reklam Filmleri:

https://youtu.be/_Q0gO-ejQTc?si=4bkPj5sB1bb0ikHD

https://youtu.be/6qQo-uT7boU?si=D_QKKMufnP8JA_zr

https://youtu.be/XU_jHdaemoo?si=8GKibp7CzZ6pzRy8

https://youtu.be/csLsCzqkmTc?si=wDGrjalyQKHmsvwU

Künye:

Reklamveren: BiTaksi

Marka Ekibi: Arda Ferizoğlu, Ardan Karadağ, Gamze Topçu, Sevim Özgür

İletişim Ekibi: Ecenaz Acarol, Elif Özgün Kaftancıoğlu
Reklam Ajansı: Jüpiter İstanbul
Kreatif Direktör: Mert Demirhan, Ali Can Savaş
Yaratıcı Ekip Lideri: Ali İhsan Ozan, Oğuzhan Şen, Ufuk Özgül
Kreatif Ekip: Nazımcan Yenal, Sergen Recep Topçu
Müşteri İlişkileri: Gökçe Er, Yeşim Varol
Ajans Prodüktörü: Onur Mis, Tümce Yağcı
Yapım Şirketi: Mördak Yapım
Yönetmen: Barış Berberoğlu
Post Prodüksiyon: Sinefekt
Müzik: Onur Cumaoğlu

Hibya Haber Ajansı