İSTANBUL (AA) - İstikbal Uluslararası Bayiler Buluşması, yurt içi ve yurt dışından 800'ün üzerinde İstikbal bayisinin katılımıyla Antalya'da gerçekleştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl "Biz Varız, Daima Zirvede, Herkesin Kalbinde" mottosuyla düzenlenen büyük buluşmada, İstikbal'in 2024 yeni ürün koleksiyonlarının sunumu yanında strateji toplantıları da yapıldı.

Açıklamada toplantıdaki konuşmasına yer verilen İstikbal Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük, toplantı çerçevesinde bu yılın değerlendirmelerinden sonra 2024'e ilişkin hedeflerine vurgu yaptı.

Yörük, "67 yıllık köklü kurum kültürümüz, nitelikli insan kaynağımız, son sistem üretim teknolojilerimiz, özgün ve fonksiyonel tasarımlarımız, yaygın lojistik ve pazarlama faaliyetlerimiz ile yurt içindeki liderliğimizi korumayı, uluslararası platformda ise ilk üç içerisinde yer alma hedefiyle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün dünyanın pek çok farklı ülkesinden gelerek bizlerle birlikte olan tüm bayilerimize katılımlarından dolayı teşekkürlerimiz sunuyorum. Daima zirvede ve herkesin kalbinde var olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Toplantı üstün başarı sağlayan bayilere plaketlerinin takdim edildiği ödül töreni ile son buldu.