Birçok branşta mücadele veren Nilüferli sporcular, elde ettikleri başarılar ile öne çıkıyor. Türkiye’nin yanı sıra dünyada genelinde de derece elde eden sporcular, önemli başarılara imza atıyor.

Fransa’nın Lion kentinde 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen Dünya Bocce (Volo) Büyük Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda Nilüferli birçok sporcu dereceye girdi. İnci Ece Öztürk, dünya şampiyonu; Buket Öztürk ve Emine Öztürk dünya ikincisi oldu. 

Türkiye Şampiyonluğu elde eden Akçalar Spor Kulübü Softball +16 Büyük Bayanlar Takımı, yöneticileri, Milli Takım Antrenörü Atike Sanal da Akçalar Mahalle Muhtarı Salih Avcil ile birlikte Başkan Erdem’i ziyaret etti. Başkan Erdem’e sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür eden Antrenör Sanal, bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu da dile getirdi.

Elde ettikleri başarılardan gurur duyduğunu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de , “Az önce Bocce’de dünya ikincisi sporcumuz ile görüştük. Siz de Türkiye şampiyonusunuz. Umarım dünya klasmanına da bu başarıyı yansıtırsınız.” diyerek sporcuları tebrik etti.

Hibya Haber Ajansı