Yolları, köprüleri, tünelleri, havalimanlarını, demiryollarını ve nicelerini medeniyetin simgeleri olarak gördüklerini belirten Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her bir köşesine hizmet ve eser siyasetlerinin hız kesmeden sürdüğünü ifade etti.
Hibya Haber AjansıUraloğlu: “Türkiye’nin her bir köşesine hizmet ve eser siyasetimiz hız kesmeden sürüyor”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her bir köşesine hizmet ve eser siyasetlerinin hız kesmeden sürdüğünü bildirdi.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
