Müzik dünyasının başarılı yorumcusu Firuze, Soykan Müzik ile anlaşma imzaladı. Aralık 2023 tarihinde Soykan Müzik sahibi Orçun Soykan’la ön protokol imzalayan Firuze, bu anlaşmaya göre 5 yıl boyunca tüm çalışmalarını yeni şirketi üzerinden yayınlayacak.

Soykan Müzik Sahibi Orçun Soykan, “Firuze ile Amerika – Türkiye arasında geçen iş birliğiyle ‘İhanet’ isimli yeni bir trend şarkı hazırladık. Sözü ve Müziği Firuze’ye ait şarkı için Hadise, Yıldız Tilbe, Pınar Soykan, Ebru Yaşar gibi Türkiye’nin saygın isimlerinin şarkılarını aranje eden Esad Fidan ile çalıştık. Yenilikçi bir aranjör olan ve herkesin şarkı yaptırmak için kapısını çaldığı genç aranjör Esad Fidan, güncel trende uygun, tam da istediğimiz gibi global bir soundla şarkıyı aranje etti, klibi ise Amerika’da çekildi. Şarkının aranjesi Türkiye’de yapılırken, ses kayıtları ise Amerika’da bir stüdyoda kaydedildi” dedi.

Firuze’yle müzik dünyasında başarılı işlere imza atacaklarını belirten Orçun Soykan şarkının Ocak 2024 tarihinde yayınlanacağını belirtti. Söz ve müziği Firuze’ye ait olan şarkıya Amerika’da klip çekildi. Soykan Müzik etiketiyle yayınlanacak olan ‘İhanet’ isimli şarkının aranjesi Esad Fidan imzasını taşıyor.

Hibya Haber Ajansı