Başarılı çalışmalara imza atan, Şanlıurfamızı kırsal kalkınma konusunda 27. sıradan 3. sıraya taşıyan Ziraat Yüksek Mühendisi Şanlıurfa Tarım ve Kırsal kalkınmayı destekleme kurumu (TKDK) İl koordinatörü Dr.Sadık Yetim hiç bir gerekçe gösterilmeden görevden alınması kabul edilecek bir durum değildir.

Aldımız bilgilere göre Akp Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın' nın yeğeni ve Aynı kurumda eşiyle beraber çalışan Serkan Aydın atanması başarıyı, ehliyeti, liyakati ve hakkaniyeti yerle bir etmiştir .

 Basın da takip ettiğimizde ve kulağımıza gelen duyumlara göre ( TKDK) İl koordinatörlüğüne atanan Serkan Aydın ' nın ayrıca danışmanlık şirketinin olduğunu Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Tarım bakan yardımcısı Nihat Pakdil ' ın torpiliyle geldiği söyleniyor.

Görevden alınan Dr. Sadık Yetim' ın bu şahsın şirketi ve referans olanların projelerine onay vermediği için görevden alındığı söyleniyor.

Eğer gerçekten böyle bir durum varsa bu Şanlıurfa 'mıza en büyük kötülüktür.

Başta Tüm Şanlıurfa Milletvekillerini, stk ' leri, siyasi parti temsilcilerini ve güzide basınımızı duyarlılığa davet ediyoruz.

Ülkede tarım bitmiş, 20 yıldır GAP projesi kapsamında yer alan toprakların hala yüzde 67' sine su taşıyamadılar bunun yanında bir kaç tane başarılı bürokrat varsa onları da bir bir alıyorlar.

Mustafa Polat Şanlıurfa Demokrat parti il başkanı