Başkan Kanar’ın, ilçenin daha yaşanabilir ve güvenilir bir yer olması adına hayata geçirdiği projeler, vatandaşların da günlük hayatını olumlu yönde etkiledi.

7/24 denetim

Başkan Kanar, göreve geldiği andan itibaren esnaf ve vatandaşlar arası köprü vazifesi gören Zabıta Müdürlüğü ile yakından ilgilenerek, ilçede 7/24 refah ve huzur denetimlerini hayata geçirdi.

Hayata geçirilen proje sonrasında 29 bin 588 Bölge Denetimi, 14 bin 376 Pazar Yeri Denetimi, 5 bin 326 Gıda Denetimi, , bin 331 Resmi İlanlar, 106 Umuma Açık Ruhsat, 755 Sıhhi Ruhsat, 290 Gsm Ruhsat ve bin 189 Ruhsat Denetimi sağlanarak, ilçenin güvenlik çalışmaları aralıksız sürdürüldü.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün son beş yılda gerçekleştirdiği çalışmaları Başkan Kanar şu şekilde özetledi:

"Zabıta ekiplerimiz, ilçe genelinde düzenli olarak denetimler gerçekleştirerek, iş yerlerinde hijyen kontrollerini titizlikle yürütüyor. Bu, adeta ilçemizin gözü ve kulağı konumundaki zabıta teşkilatımızın belediye ile vatandaşlarımız arasında güçlü bir köprü olma vazifesini yerine getirmesini sağlıyor. “ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı