İSTANBUL (AA) - MediaMarkt, 1545 metrekarelik yeni mağazasını İstanbul Maltepe Park AVM'de açtı.

MediaMarkt açıklamasına göre, şirket, yeni mağaza açılışlarıyla Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor. Bu doğrultuda MediaMarkt, Türkiye’deki 97’nci mağazasını İstanbul Maltepe Park AVM içerisinde açtı. Açılan mağaza ile İstanbul’daki MediaMarkt mağaza sayısı da 28’e yükselirken, yeni açılan mağazada, 14'ü kadın çalışan olmak üzere toplam 28 kişiyi istihdam edilecek.

MediaMarkt, on binlerce ürünün yer aldığı İstanbul Maltepe Park AVM’deki mağazasında, çeşitli ürün kategorilerinde açılışa özel bir kampanya da gerçekleştirdi. İstanbullu teknoloji severler, fırsatlarla dolu açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hulusi Acar, mağaza yatırımlarının devam edeceğini belirtti.

MediaMarkt olarak tüketicilerin mağazalara göstermiş olduğu ilgi ve alakadan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Acar, şunları kaydetti:

"Her bir mağazamız, geniş alanları ve zengin ürün yelpazesiyle, tüketicilerimize sadece ürünleri yakından inceleme imkanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda 'mediamarkt.com.tr' üzerinden yapacakları alışverişlerde, ürünlerini doğrudan mağazalarımızdan alabilme, ürünler hakkında uzmanlarımızla yüz yüze görüşebilme ve tamir, aksesuar montajı gibi satış sonrası hizmetlerimizden yararlanabilme fırsatı veriyor. Dolayısıyla, 'Tüketici Elektroniğinde Deneyim Şampiyonu' olarak, her kanaldan erişilebilir, zengin hizmet yelpazemizle müşterilerimizin alışveriş deneyimlerini kişisel tercihlerine göre şekillendirmelerine olanak sağlıyoruz. Yeni açılan her mağazamızla, tüketicilerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeyi hedefliyor, cazip fiyatlarımızla bütçelerine katkıda bulunuyor ve yeni istihdam olanakları yaratıyoruz. İstanbul’daki yeni mağazamızın açılışı da bu heyecan verici yolculuğumuzun bir parçası. Gelecek dönemlerde de yeni mağaza açılışlarımızla bu başarı hikayemizi sürdüreceğiz."