Amerika Birleşik Devletleri (ABD), İngiltere, Türkiye’nin yanı sıra Estonya, Hollanda, Almanya gibi Avrupa Birliği ülkelerine ticaretini taşımak isteyen küçük ve orta büyüklükteki işletmelere, şirket kuruluşundan vergilendirmeye kadar olan süreçte ürün ve hizmetler sunan Mükellef, başarılarını ödüllerle taçlandırıyor. Mükellef, finansal teknoloji dünyasının en önemli ödül organizasyonu olan ve bu yıl altıncısı düzenlenen PSM Awards’da “Yılın Startup’ı” kategorisinde “Altın PSM” ödülünün sahibi oldu.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Mükellef Kurucu Ortağı ve CEO’su Kenan Açıkelli, bu ödülün bir ekip başarısı olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Elde ettiğimiz tüm başarılar, ekibimizin kolektif yeteneğinin, özverili çalışmasının ve güçlü kararlılığının bir sonucudur. Genç bir girişim olarak başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakırken, PSM Awards tarafından Yılın Startup’ı kategorisinde ‘altın’ ödülü almak bizleri çok gururlandırdı. Global ekonomik zorlukların yaşandığı bir ortamda gösterdikleri üstün performanslarıyla bu ödülü almamızda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımın yanı sıra bizlere inan ve güvenen müşterilerimize ve iş ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de takım ruhuyla başarılarımıza yenilerini eklemeyi sürdüreceğiz.”

Hibya Haber Ajansı