Türk iş dünyasındaki markaların pazarlama süreçlerinin dikkate alındığı İstanbul Marketing Awards ödül töreni, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. “Cumhuriyetin 100. Yılına Özel İletişim Çalışmaları” kategorisinde “Dört Bir Yanımız Cumhuriyet” reklam filmiyle ödül alan MNG Kargo, Laska iş birliğiyle gerçekleştirdiği “Atık Lastikleri Çevre Dostu Yöntemlerle Sürdürülebilir Malzemelere Dönüştürme Projesi” ile “Sürdürülebilirlik: İleri Dönüşüm Projesi” kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Ödüller hakkında görüşlerini paylaşan MNG Kargo Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Veysi Armağan Kesen, “İstanbul Marketing Awards’ta iki farklı kategoride ödül kazandığımız için çok mutluyuz. Bu anlamlı ödüller MNG Kargo’nun özverili çalışmalarının ve çalışma arkadaşlarımızın gayretinin en büyük göstergesi. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı için hazırladığımız filmimizin ödülle taçlandırılması bizim için ayrıca gurur kaynağı. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha nice başarılara birlikte imza atmak dileğiyle.” dedi.

MNG Kargo İleri Dönüşüm Kategorisinde ödül sahibi oldu

Şirket, iyiliğin öncüsü olma vizyonuyla Laska ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında, kullanım ömrünü tamamlamış lastiklerinin çevre dostu yöntemlerle geri kazanılmasını sağlıyor. İlk yılında toplam 18.240 kilogram lastik ileri dönüşüm yöntemleriyle dönüştürülürken, karbon siyahı üretimiyle iklime yüzde 79-84 oranıyla etki eden CO2 emisyonunun önüne geçildi.

“Dört Bir Yanımız Cumhuriyet” reklam filmi ödül almaya hak kazandı

“Cumhuriyetin 100. Yılına Özel İletişim Çalışmaları” kategorisinde ödül kazanan MNG Kargo’nun 100. Yıl reklam filminde kargo dağıtım personeli Mustafa’nın Cumhuriyet temalı adreslere yaptığı paket dağıtımları üzerinden Türkiye Cumhuriyeti’nin asırlık tarihine vurgu yapılıyor. Kurtuluş Savaşı zaferinden eğitim seferberliğine kadar önemli dönemlere atıfta bulunan film, Cumhuriyetin temsil edildiği 100. Yıl Mahallesi’nde sona ulaşıyor.

Hibya Haber Ajansı