İSTANBUL (AA) - Discovery Expedition, Warner Bros. Discovery Global Tüketici Ürünleri iş birliğiyle Boyner'de tüketiciler ile buluştu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ilk defa sadece Boyner'de tüketici ile buluşan Discovery Expedition koleksiyonunda öne çıkan su itici ve rüzgar geçirmeyen termal özellikli montlar, yüksek performansıyla -15 dereceye kadar rahat bir kullanım sunuyor.

Renkli tasarımlarıyla da öne çıkan termal montlar, outdoor aktiviteleri için ihtiyaç duyulan tüm özellikleri tek bir modelde bir araya getiriyor.

Discovery Expedition'ın kış koleksiyonunda yer alan montlardaki ısıtma panelleri, outdoor deneyimlerinde konforu üst seviyeye taşıyor. Özel materyali olan termal astarı sayesinde vücut sıcaklığını koruyan mont, rüzgar geçirmeyen hafif yapısı sayesinde özellikle açık havada uzun süre vakit geçirenlerin tercihi oluyor.

Mont iç ısısını merak edenler içinse sıcaklık derecesini ölçen bir panel bulunuyor. Termal montun bir parçası olan ve outdoor aktivitelerde ihtiyaç halinde yön bulmaya yarayan aktif pusula sayesinde doğadaki keşif turları daha da eğlenceli hale geliyor.

Dayanıklı malzemelerle tasarlanan Discovery Expedition kayak montları, spor görünümle fonksiyonelliği bir araya getiriyor. Nefes alabilen yapısı ve su geçirmez özelliğiyle her türlü hava koşullarında kayak ve snowboardseverlerin favorisi olan kar montu kullanıcıya hareket özgürlüğü tanıyor. Sahip olduğu uluslararası tescilli recco teknolojisiyle kötü hava koşullarında veya telefonla ulaşımın mümkün olmadığı ortamlarda GPS ile bulunabilme özelliğiyle de dikkat çekiyor.