KASKİ Genel Müdürlüğü, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın 4,5 yıllık başkanlığı döneminde önemli projelere imza attı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, büyükşehir belediyesinin en büyük yatırımcı altyapı kuruluşu olan KASKİ’nin vatandaşların yaşam kalitelilerine dokunacak şekilde çalışma yürüttüğünü kaydederek, sağlıklı üst yapıların ancak sağlıklı altyapı ile mümkün olacağı gerçeğiyle 16 ilçenin tamamında fedakarca çalışma yürütüldüğüne dikkat çekti.

KASKİ’nin çözüm odaklı projelerle kent genelinde altyapı faaliyetlerini büyük bir titizlikle sürdürdüğünü aktaran Başkan Büyükkılıç şunları kaydetti:

“İçme suyunun kalitesini en üst seviyeye çıkarmak ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak için büyük bir titizlikle yol alıyoruz. KASKİ ile son 4,5 yılda kentimiz genelinde toplam maliyeti 43 milyon 231 bin TL olan 20 adet su deposu, 5 adet terfi merkezi, 60 adet kuyu binası inşa ettik. Önümüzdeki yıllarda da Kayseri genelinde su depolarımızın sayılarını arttırarak temiz ve sağlıklı içme suyunun güvencesi olmaya devam edeceğiz."

Hibya Haber Ajansı