İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına 2009 yılından bu yana en kaliteli ve yenilikçi hizmeti sunan Vosmer Otomotiv, çalışanlarıyla yeni yılı kutladığı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti, Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Özgener ve Enriko Aliberti, Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Süleyman Eryüksel’in ev sahipliğinde gerçekleşen gecede sahneye çıkan Gülben Ergen, Vosmer çalışanlarına unutulmaz bir konser verdi.

Gecede konuşan Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rikardo Aliberti, “2023 yılı gerek ana faaliyet alanlarımızda sektör dinamikleri çerçevesinde güçlendiğimiz, gerekse alt yapı, iş yeri renovasyonları ve enerji yatırımlarıyla sektörün önünde ilerlediğimiz, emeğimiz ve vizyonumuzla önemli çalışmalar yaptığımız bir yıl oldu. Geçtiğimiz sene eğitimden spora kadar pek çok alanda sağladığımız desteklerle İzmirli’lerin yanında olduk ve şehrimize değer katmak için de çalıştık. Tüm zorlu şartlara rağmen, sektörümüzün ve bölgemizin gelişiminde öncü rol üstleniyor olmaktan gurur duyuyoruz. Tüm Vosmer ailesine göstermiş olduğunuz gayret ve emekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzde yepyeni bir yıl, yeni hedefler var. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında ülkemiz için hep birlikte daha da üretken ve fark yaratan bir ekip olarak yolumuza devam edeceğimizden hiç kuşkum yok.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı