Katılımcıların 0,0527 SOL token ödülü kazanmak için, OKX uygulaması üzerinden birkaç basit görevi yerine getirerek koşulları karşılayan ilk 10.000 kullanıcı arasında yer almaları yeterli. 22 Aralık 2023 saat 11.00’de (TSİ) başlayıp 5 Ocak 2024 saat 11.00’de (TSİ) sona erecek olan etkinlikte katılımcıları bekleyen görevler ise şöyle:
 

  1. OKX uygulamasında ana sayfada “Earn” veya “Zincir Üstü (On-chain) Earn” bölümlerine giderek “Solana Öğren ve Kazan” etkinliğine erişmek
  1. “Hemen Öğren” butonuna tıklayarak Solana blok zinciri hakkında altı önemli bilgiyi öğrenmek 
  1. Ardından kısa teste katılarak Solana blok zinciri ve yerel tokeni (SOL) ile ilgili beş soruyu yanıtlamak
  1. OKX hesaplarına Solana ağı üzerinden en az 10 USDT veya USDC yatırmak

SOL tokenleri, ödül havuzu tükenene kadar “koşulları ilk karşılayan ödülü alır” esasına göre dağıtılacak. Kazananlar otomatik olarak 30 günlük Zincir Üstü (On-chain) Earn katılımına kaydedilecek ve SOL ödülleri, 5 Ocak 2024 tarihinde etkinliğin sona ermesinden sonra 30 gün içinde OKX uygulamasında, kazanan katılımcıların “Finans” hesaplarına aktarılacak. OKX’in Zincir Üstü (On-chain) Earn ürünü, koşulları karşılayan kullanıcıların Hisse Kanıtı (PoS) mekanizmasına dayanan stake ve DeFi protokollerine katılarak ödüller kazanmasına olanak tanıyor.

OKX kısa süre önce yeni bir yükseltme sunarak Web3 Cüzdan kullanıcılarının Solana NFT’lerini; OKX NFT Pazar Yeri, Magic Eden ve Tensor olmak üzere üç pazar yerinde listelemelerine olanak tanımıştı. OKX, bu yükseltme ile kullanıcılarına daha fazla görüntülenme, esneklik ve daha zahmetsiz bir listeleme süreci sunmanın yanı sıra sanatçıların ve içerik oluşturucuların NFT’lerini daha geniş kitlelere sergilemelerine destek olmayı amaçlıyor. 


*Hatırlatma: OKX, bu etkinliği iptal etmek, uzatmak veya sonlandırmak, Etkinliğe katılan kullanıcıların uygunluk koşullarını değiştirmek ve Etkinlik ve Ödül Kurallarını yeniden düzenlemek dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir zamanda başka bir bildirimde bulunmaksızın Etkinlik Kurallarını belirleme ve değiştirme hakkını saklı tutar. Etkinliğin tüm hüküm ve koşullarına göz atmak için buraya tıklayın.

Sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

Media@okx.com

OKX Hakkında

OKX, sektörde öncü rol oynayan bir küresel kripto borsası ve yenilikçi bir Web3 teknoloji şirketidir. Küresel çapta 50 milyonu aşkın kullanıcının güvenle işlem yaptığı OKX, dünyanın dört bir yanındaki traderlar tarafından en hızlı ve en güvenilir kripto uygulamalarından biri olarak tanınıyor. 

İngiltere Premier Ligi şampiyonu Manchester City FC, McLaren Formula 1, olimpiyat madalyalı Scotty James ve F1 pilotu Daniel Ricciardo gibi üst düzey ortaklıklara sahip olan OKX, taraftar odaklı yeni iş birliği fırsatlarıyla taraftar deneyimini üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor. Aynı zamanda daha fazla içerik oluşturucuyu Web3 ekosistemine çekmeyi hedefleyen bir girişimde yer alan OKX, Tribeca Festivali’nin de ana ortağıdır.

Web3 Cüzdan platformunda ise kullanıcılarına, NFT ve metaverse dünyasını keşfederken GameFi ve DeFi tokenleriyle al-sat yapabilmelerini mümkün kılan ürün ve çözümler sunuyor.

OKX ayrıca şeffaflık ve güvenlik taahhüdüne sadık kalarak her ay Rezerv Kanıtı raporlarını yayımlıyor.

Sorumluluk Reddi

 

Hibya Haber Ajansı