Dgpays, Payment Systems Magazine dergisinin düzenlediği PSM Awards 2023’te, “Dijital dönüşüm” kategorisinde altın ödül kazandı.

Lider fintek şirketlerinden Dgpays, PSM (Payment Systems Magazine) dergisi tarafından finansal teknoloji sektörünün gelişimini teşvik etmek amacıyla düzenlenen PSM Awards 2023’te “Dijital Dönüşüm” kategorisinde ‘’Altın Ödülün’’ sahibi oldu. Bu sene altıncısı gerçekleştirilen törende Dgpays, geliştirdiği “Dgpays Finansal Servisler Platformu” (DGFS) çözümü ile ödüle layık görüldü. Dgpays, DGFS ile müşterilerine sunduğu ayrı finansal ürün ve hizmetleri tek bir platformda toplayarak kolayca erişilebilir hale getiriyor.

 “Yetkin ekibimizle sektöre yaptığımız yatırım ve katkılar sürecek”

Törende Dgpays adına ödülü alan Dgpays Satış ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Karaca,  ekip adına mutluluğunu dile getirerek “Her geçen gün büyüyen yetenekli ve yaratıcı ekibimizle başarılarımıza yenilerini eklediğimiz için gurur duyuyoruz. Türkiye’de doğmuş bir şirket olarak finansal teknolojiler alanında küresel kilit bir oyuncu olmak için çalışıyoruz. Ödül alan DGFS projemizle bir veya birden fazla ödeme sistemi ürününe ihtiyaç duyan hem finansal kuruluşların hem de finansal olmayan kuruluşların, tek bir platform üzerinden; POS, ATM ve Acquiring sistemleri, Issuing ve kolay bankacılık çözümleri, açık ve kapalı döngü ulaşım hizmetlerine yönelik ürünler ve bunları tamamlayıcı ürünlere erişimini sağladık. DGFS sayesinde müşterilerimizle gerçekleştirdiğimiz projelerimizde daha hızlı teslimat sunuyor ve yüksek verimlilik elde ediyoruz. Sürekli yaşayan ve kendini geliştiren bir platform olan DGFS ile kullanıcılar kendi ihtiyaç duydukları uygulama ve kuralları platform üzerinden kendileri kurgulayabiliyor, firmalar hedeflerine yönelik ürünlere kolayca ulaşıyor. Bu yönüyle ürünümüz sektörün büyümesine de destek oluyor. Yetkin ekibimizle sektöre yaptığımız yatırım ve katkıların ödüllerle de karşılık bulması motivasyonumuzu güçlendiriyor. Başarımızda emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Hibya Haber Ajansı