İSTANBUL (AA) - Türkiye Sigorta, evcil hayvanlar için hazırlanan "Sempati Evcil Hayvan Sigortası" iletişim çalışmalarıyla PSM Awards 2022'de "altın" ödülün sahibi oldu.

Şirket açıklamasına göre, sigorta deneyimini "sonradan önceye" taşıma vizyonuyla hareket eden Türkiye Sigorta, ödüllerine yenilerini ekliyor.

Türkiye Sigorta, evcil hayvanlar için hayata geçen "Sempati Evcil Hayvan Sigortası" iletişim çalışmalarıyla PSM Awards 2022'nin "En İyi Tutundurma, Pazarlama Başarısı" kategorisinde "altın" ödüle layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Sigorta Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Selda Çamlıbel Özkoyuncu, "İhtiyaca yönelik çözümlerimizle müşterilerimizin ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olan bir kurum olarak, patili dostlarımızı da yalnız bırakmıyoruz. Evcil hayvanlarımızın sağlığını düşünerek devreye aldığımız standart ve geniş kapsamlı Sempati Evcil Hayvan Sigortası ürünümüze dair gerçekleştirdiğimiz iletişim ve tutundurma çalışmalarımızın ödülle taçlandırılmasından mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.