İSTANBUL (AA) - Allianz, Türkiye'deki 100'üncü yılında paralimpik ve dünya yüzme şampiyonu Sümeyye Boyacı'nın ana sponsoru oluyor.

Allianz'dan yapılan açıklamaya göre, Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın 2021-2028'de global sigorta ana ortağı olan Allianz, Türkiye'deki 100'üncü yılını kutlayacağı yeni yılda "Birlikte, Umutla" diyerek spora ve sporcuya olan desteğini genişletiyor.

"Hiçbir şeyin olmadığı yerde bile umut vardır" mesajını vererek müşterilerine ve paydaşlarına ilham vermeyi hedefleyen Allianz; başarıları, azmi ve tutkusuyla tüm Türkiye'ye örnek olan paralimpik ve dünya yüzme şampiyonu Sümeyye Boyacı'nın ana sponsorluğunu üstleniyor.

Allianz, Boyacı ile çıktığı bu umut dolu yolculuğu, önce boş olan ve ardından yavaş yavaş dolmaya başlayan bir havuzla anlatan reklam filmiyle duyurdu.

2022'de Portekiz'in Madeira adasında düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda 50 metre sırtüstü kategorisinde "Dünya Şampiyonu" unvanını alan Sümeyye Boyacı, 2023 yılında Allianz sponsorluğunda yeni başarılara imza atmayı ve ilham olmayı hedefliyor.