İSTANBUL (AA) - AcnTURK Holding 2022 Olağan Genel Kurul Toplantısı tüm ortaklarının katılımıyla Ankara'da gerçekleştirildi.

AcnTURK'ten yapılan açıklamaya göre, şirketin holding olma süreci için gereken bütün değişiklikler oy birliği ve Genel Kurul'un onayıyla tamamlandı.

Toplantı, holding bünyesinde yer alan AcnTURK Sigorta ile ilgili alınan kararlar ve diğer şirketlerin faaliyetleri hakkındaki bilgilendirmelerle devam etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AcnTURK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi, gerçekleştirilmesi planlanan 2024 projelerine dair önemli bilgiler verdi.

Şirketin holding iştirakleri arasında yer alan AcnTURK Sigorta, AHOM, MIS Teknoloji ve AcnTURK Gayrimenkul AŞ hakkında açıklamalarda bulunan Büyükçelebi, özellikle gayrimenkul şirketinin şu ana kadar gerçekleştirdiği ve 2024'te de gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar konusunda detayları paylaştı.

- " Bu yolda çok zor süreçlerden geçtik"

Murat Büyükçelebi, iş ortaklarına yaptığı sunumda, 3 yıl önce başladıkları bu yolda çok zor süreçlerden geçtiklerini belirtti.

Büyükçelebi, "Adımlar atarak Türkiye'nin her bölgesinde, bölge ofislerimizin açılışını gerçekleştirdik. 9 noktada hizmet vererek, teknik ve hasar ayağında da tüm acentelerimizin yanında olmayı başardık. Sigorta Holding olacağımızı daha önce ifade etmiştik ve bunu da gerçekleştirdik. Acentelerinin kurduğu bu yapılar vizyonumuza uygun şekilde sadece profesyoneller tarafından yönetilecek, kurucu ve diğer tüm acentelerimiz yatırımcı rolünde olacak ve yönetimde yer almayacaklardır. Holdingimizin lokomotifi olan AcnTURK Sigorta gibi diğer şirketlerimizin de hedefleri doğrultusunda büyük katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Katılımcı ortaklar da AcnTURK Holding'in 2024'e güçlü bir giriş yapacağına dair kararlılıklarını ifade eden Büyükçelebi'nin sözlerinden memnuniyet duyduklarını ve desteklerini kaydetti.