WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Akiş Gayrimenkul'dan bağımsız bölüm satışı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, bağımsız bölüm satışı yaptı.

Akiş Gayrimenkul'dan bağımsız bölüm satışı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimize ait İstanbul'un Üsküdar ilçesi Bulgurlu Mahallesinde kain ve Üsküdar Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde pafta no: 73, ada no: 1083 ve parsel no: 68'de kayıtlı 3 bloktan oluşan betonarme karkas bina ve arsasından müteşekkil 41.356,83 metrekare yüzölçümlü ana gayrimenkulün AVM/güney bloğunda 1. bodrum katta yer alan kat mülkiyeti tapusuna bağlı 853/1921318 arsa paylı dükkan niteliğindeki 104 nolu bağımsız bölümün 70.235.280 TL + KDV (yüzde 20) bedelle satılmasına yönelik olarak şirketimizle alıcı arasında Beşiktaş 5. Noterliği nezdinde 26 Aralık 2023 tarihinde düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi sözleşmesi tanzim edilmiş ve imza altına alınmış olup, sözleşmenin tanzim ve imza tarihinden itibaren 10 iş günlük süre içerisinde taşınmazın KDV dahil satış ve devir bedelinin alıcı tarafından şirketimize nakden ve defaten ödenmesini müteakiben aynı tarihte taşınmazın mülkiyeti şirketimizce alıcıya devredilecektir.'' ifadesi kullanıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.