ANKARA (AA) - Enerjisa Enerji, ilkini Ankara Söğütözü'nde kullanıma sunduğu müşteri hizmetleri merkezlerinden ikincisini Osmaniye'de açtı.

Şirketten yapılan açılamaya göre, müşterilerin kısıtlı zamanlarında işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için özel olarak tasarlanan Osmaniye Müşteri Hizmetleri Merkezi, çalışan konforunu artırırken müşteri beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Enerjisa Enerji'nin tamamı yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen temiz ve yeşil enerji kullanan müşteri hizmetleri merkezleri, kağıt tasarrufu sağlayacak dijital ekranlar ve yeni nesil kiosk ile sürdürülebilirlik vizyonunu müşterileriyle buluşturmayı amaçlıyor.


Merkezlerinde kullanıma sunduğu farklı hedef kitlelerine hitap eden özel tasarlanmış modüler bekleme alanları ve yeni nesil dijital ekranlarıyla Enerjisa Enerji, müşterilerinin konforlu bir ortamda bilgilenmelerini sağlıyor.

Ayrıca şirket, ebeveyn odası, engelli hareket alanları, işaret dili bilen müşteri temsilcisi desteği ve daha birçok uygulamayla engelsiz müşteri deneyimini Osmaniye'deki merkezinde de hayata geçirerek, müşterilerinin tamamına kesintisiz ve eşit erişim sağlamayı planlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerjisa Enerji Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk, şirket olarak deprem bölgesinde verilen hizmetlerin çok kıymetli olduğunu belirterek, "Biz bu bölgeye her zaman en kaliteli şekilde hizmet veren bir şirketiz ve dün de vardık, bugün de varız, yarın da burada tüm gücümüzle olmaya devam edeceğiz. Burayı iyi tanıyor ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını detaylı şekilde analiz ederek doğru yaklaşım ve çözüm önerileri sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Esentürk, Osmaniye'de depremden zarar görmüş eski merkezin yerine işlemlerin kesintisiz bir şekilde devam edebilmesi için şirketin konteyner hizmet merkezini konumlandırdığını anımsatarak, "Buraya yeni bir soluk olacak ve konfor sağlayacak yeni bir merkezi tasarlamak için kolları sıvadık. Müşterilerimizin beklentilerini dikkate alarak tasarladığımız yeni konseptimizi Osmaniye'ye taşıma çalışmalarımızı kısa sürede tamamladık. Bugün görüyoruz ki müşterilerimiz kısıtlı zamanlarında buraya geldiğinde işlemlerini kolay ve hızlıca tamamlayabiliyorlar." ifadelerini kullandı.

Enerjisa Enerji'nin "Herkes için daha iyi bir gelecek" ilkesiyle hareket ettiğini ifade eden Esentürk, şunları kaydetti:

"Osmaniye Müşteri Hizmetleri Merkezimizde hem yüzde yüz yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen temiz ve yeşil enerjiyi kullanılacak hem de kağıt tasarrufu sağlayacak dijital ekranlarla sürdürülebilirlik odaklı çözümler sunuyoruz. Bu yeni konsept için emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve tüm Osmaniyelilere hayırlı olmasını temenni ediyorum."