İSTANBUL (AA) - Yılbaşı heyecanının başladığı dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda'da, her kategoriden çok satan ürünlerde farklı oranlarda indirimler uygulanırken, Milli Piyango biletleri de satışa açıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerinin online alışveriş ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği Her Şey Yanımda'da yılbaşına özel kampanyalar düzenliyor.

Toplam 14 kategoride bini aşkın mağaza tarafından 5 milyona yakın ürünün sunulduğu Vodafone Her Şey Yanımda'da süpermarketten kişisel bakıma, elektronikten ev yaşama, tüm kategorilerde çok satan ürünlerde yılbaşına özel indirimler sunuluyor.

Müşteriler "Yılbaşı Eğlencesi", "Evini Yılbaşına Hazırla", "Yılbaşı Sofraları", "Yılbaşı Kombini", "Yılbaşı Makyajı", "Ayın Rengi: Kırmızı", "Yılbaşı Hediyeleri" ve "Elektronik Fırsatları" konseptleri altında çok çeşitli ürün ve hediye seçeneklerine ulaşabiliyor.

Diğer yandan, Vodafone Her Şey Yanımda'da Milli Piyango biletleri de satışa açıldı.

- "Müşterilerimize alışverişlerini uygun fiyatlarla rahat, hızlı yapma imkanı sunuyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, şunları kaydetti:

"Türkiye'de ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazaryeri Vodafone Her Şey Yanımda'da müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkanı sunmaya devam ediyoruz. Vodafone'lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren ya da web sitemizi ziyaret eden herkes platformumuzu kullanabiliyor ve avantajlı kampanyalarımızdan yararlanabiliyor. Şimdi de müşterilerimizin yeni yıl heyecanına ortak oluyoruz. Onlara yılbaşı ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için birbirinden zengin hediye seçenekleri sunuyoruz. Herkesi kampanyalarımızdan yararlanmaya davet ediyoruz."

- Yılbaşında mevcut avantajlar da devam ediyor

Açıklamada yer alan bilgiye göre, Vodafone Her Şey Yanımda, aralıkta da müşterilerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Buna göre müşteriler, uygulamaya özel "Şimdi Al 2 Ay Sonra Öde" ayrıcalığından yararlanabiliyor.

Tüm müşteriler için 200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava oluyor. Vodafone'lulara özel mobil tarifelerindeki indirim ve ek avantajlar sürüyor. "Vodafone Mobil Ödeme ile Vodafone Her Şey Yanımda"da faturasına veya TL bakiyesine yansıtarak 150 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere 50 TL indirim sunuluyor. Ayrıca, seçili bankalarda ödeme kolaylıkları sağlanıyor.

- Farklı kategorilerde yaklaşık 5 milyon ürün

Vodafone Her Şey Yanımda'da cep telefonları, elektronik, dijital servisler ve oyun, süpermarket, kozmetik ve kişisel bakım, anne-bebek, moda, ayakkabı-çanta-aksesuar, ev-yaşam, hobi-ofis-kırtasiye, spor ve outdoor, pet shop, oto aksesuar ve altın-pırlanta olmak üzere farklı kategorilerde yaklaşık 5 milyon ürün sunuluyor.

Toplamda 1000'den fazla mağazanın faaliyet gösterdiği Vodafone Her Şey Yanımda, bugüne kadar yaklaşık 170 milyon kez ziyaret edildi. Toplam 37 milyon tekil ziyaretçi sayısına ulaşan platformun müşteri sayısı ise 2 milyona yaklaştı.