İSTANBUL (AA) - Yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co'nun fintech girişimi Piapiri, eurobond yatırımını çok kolay hale getirdi.

ÜNLÜ & Co'dan yapılan açıklamaya göre, yatırım danışmanları aracılığıyla satın alınabilen ve yüksek alt limitlerle alım yapılabilen eurobond yatırımı artık Piapiri’de 1.000 dolardan başlayan tutarlarla gerçekleştirilebiliyor.

Eurobond yatırımının sunduğu yüksek likidite, yabancı para cinsinden yüksek getiri olanağı, portföy çeşitlendirme, döviz kuru riskinden korunma ve farklı vade seçenekleri gibi önemli avantajlara Piapiri ile daha fazla sayıda yatırımcı erişebilecek.

Piapiri uygulaması üzerinden eurobond alım satım işlemleri "Piyasalar" ve "Eurobond" adımlarını takip ederek, günlük olarak hesaplanan fiyatlar üzerinden, 1.000 ABD doları ve katları olacak şekilde yapılabiliyor. İşlemleri Piapiri'de hafta içi her gün 10.00–15.00 saatleri arasında gerçekleştirmek mümkün.

Piapiri ile yatırımcılar eurobond işlemlerinin yanı sıra, canlı borsa verileri, detaylı şirket haberleri, video, podcast ve deneyimli Araştırma ekibinin kapsamlı analizlerine erişerek hisse senedi, VİOP, yatırım fonu, varant ve halka arz işlemlerini gerçekleştirebiliyor.