Karaköprü Belediyesi, personelinin vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi için personele yönelik hizmet içi bilgilendirme ve kişisel gelişim eğitimleri gerçekleştiriliyor. Türkiye Belediyeler Birliği ve Karaköprü Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü birlikteliğiyle gerçekleştirilen eğitim programı 3 gün sürerken ilk gün Dramaturg Vildan Durdağ tarafından personele ‘Duygusal ve Psikolojik Dayanıklılık’ konusunda sunum yapıldı. İkinci gün de İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Recep Demir tarafından ‘Belediyelerin Görev ve Yetkileri’ eğitimi verildi.

 

Hizmet içi eğitimi programının son gününde ise TBB İnsan Kaynaklar Müdürü Ahmet Okay tarafından ‘4483 Sayılı Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun’ konusunda bilgilendirme yaptı. Programın son eğitiminde ise İçişleri Bakanlığı Kontrolörü Sebahattin Karakaya tarafından ‘Disiplin Kurulları’ eğitimi gerçekleştirildi.

 

Karaköprü Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından personelin kişisel gelişimi ve hizmet kalitesini artırmaya yönelik hizmet içi eğitimler programlı olarak devam edecek.