GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-01-2023 11:07

BAŞKAN CANPOLAT, YERİNDE ÇÖZÜMLER ÜRETİYOR

BAŞKAN CANPOLAT, YERİNDE ÇÖZÜMLER ÜRETİYOR

BAŞKAN CANPOLAT, YERİNDE ÇÖZÜMLER ÜRETİYOR

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, gerçekleştirdiği mahalle gezileriyle esnaf ve vatandaşların talep ve önerilene yerinde çözümler üretiyor.

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

Her fırsatta halkla iç içe olan Başkan Canpolat, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini birinci ağızdan dinledi. Alan gezilerine mahalle mahalle devam eden Başkan Canpolat, Devteyşti Mahallesinde gerçekleştirdiği ziyaretle bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Meclis Üyeleri Emin Ateş, Emin Demirkol ve Mehmet Keskin ile Mahalle Muhtarı Tahir Kına’nın eşlik ettiği ziyarette Başkan Canpolat, çalışmalara ilişkin vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

 

Esnaf ve vatandaşlardan gelen taleplerin hızlı bir şekilde çözülmesi için ilgili müdürlüklere anında talimat veren Başkan Canpolat, yerinde çözümler üretti. Yaptığı mahalle gezilerinde, göreve geldiği günden bu yana hizmete sunduğu projelere yönelik de takdir toplayan Başkan Canpolat, esnaf ve vatandaşlara teveccühlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Bulduğu her fırsatta mahalle gezilerini sürdürüp, yerinde çözümler üreteceğini belirten Başkan Canpolat, görüşmelerin ardından bölgeden ayrıldı.

 

 

ibrahim uyguribrahim uygur