WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Türkiye İhracat Kredi Bankası, AFC'ye sermayedar oldu

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş, Africa Finance Corporation'a (AFC) sermayedar oldu.

Türkiye İhracat Kredi Bankası, AFC'ye sermayedar oldu
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Bankamız yönetim kurulunun 14.12.2023 tarihli toplantısında alınan karar kapsamında, Afrika'nın en önemli çok taraflı finansal kuruluşlarından biri olan AFC'nin çıkarılmış hisselerinden satın alınarak yüzde 3,29 oranında sermayedar olunmuştur.'' bilgisi verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.