WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Piyasa analizi

BIST100 Endeksi dünkü işlemleri %0,53 oranında düşüş ile 7.260 puandan kapattı. Endeks güne 7.282 puan ile yatay satıcılı bir görünümle başladıktan sonra gün içinde 7.215-7.365 bandında dalgalı hareket etti.

Piyasa analizi
Paylaş:

BIST100

BIST100 Endeksi dünkü işlemleri %0,53 oranında düşüş ile 7.260 puandan kapattı. Endeks güne 7.282 puan ile yatay satıcılı bir görünümle başladıktan sonra gün içinde 7.215-7.365 bandında dalgalı hareket etti. Endeksin aşağı yönlü hareketinde Bankacılık Endeksi’nin %2,64 oranındaki sert düşüşü etkili oldu. Teknik bakımdan yukarı yönlü hareketlerde 200 günlük AO (yeşil) 7.368 seviyesini takip etmekteyiz. Bu seviyenin üzerine yerleşme olması durumunda kısa vadede tepki alımları görülebilir ve 22 günlük AO (kırmızı) 7.658 seviyeleri gündeme gelebilir. Geri çekilmelerde 7.200 ara destek olmak üzere psikolojik destek konumunda önemsediğimiz 7.000 seviyesini takip etmekteyiz. USD bazında 2,47 cent seviyesinden başlayan endeks günü 2,47 centten kapattı. Gün içinde 2,45-2,50 cent bandında dalgalı hareket edildi. Teknik bakımdan geri çekilmelerde geçmişte yatay destek konumunda takip ettiğimiz 2,38 cent desteği izlenebilir. Yukarı yönlü hareketlerde ilk etapta 5 günlük AO (2,51 cent) seviyesini takip etmekteyiz.

VIOP30

VIOP30 Yakın Vade Kontratı, günü 7.941 uzlaşma fiyatından satıcılı bir görünüm ile kapattı. Kontrat gün içinde 7.852-8.056 bandında dalgalı hareket etti. Teknik bakımdan geri çekilmelerde geçmişte yatay destek konumunda test edilen 7.910 seviyesini takip etmekteyiz. Yukarı yönlü hareketlerde kısa vadeli yönde takip ettiğimiz 5 günlük AO (mavi) 8.065 seviyesi izlenebilir. Bu seviyenin üzerine yerleşme olması durumunda kısa vadede yukarı yönlü hareketlerin görülebileceğini tahmin etmekteyiz.

USDTRY

USDTRY kurunda dünkü işlemlerde 29,0970-29,4105 bandında hareket edildi. Dolar/TL’de kısa vadede 22 günlük AO (kırmızı) 29,08 seviyesini takip etmekteyiz. Yukarı yönlü hareketlerde 29,60 seviyesi kısa vadeli direnç olarak izlenebilir.

Kaynak Piramit Menkul Kıymetler

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.