WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kuzey Marmara yolu Sakarya mevkiinde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını ve üç savcı görevlendirildiğini açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
Paylaş:

Adalet Bakanı Tunç, Kuzey Marmara yolu Sakarya mevkiinde 10 kişinin vefat ettiği, 7’si ağır 57 vatandaşın yaralandığı aşırı sis sebebiyle birden fazla aracın karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Tunç, kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını, bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili koordinesinde üç Cumhuriyet Savcısı görevlendirildiğini bildirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sabah stratejisi

Akışın sonuna geldiniz.