Türkiye’nin bir numaralı organize toptan marketi Bizim Toptan, Tekirdağ’daki yeni mağazasını hizmete açtı. İldeki 3. mağazasını Çerkezköy’de açan Bizim Toptan, müşterilerine kaliteli ve konforlu bir alışveriş hizmeti sunmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en yaygın organize toptan marketi Bizim Toptan, Tekirdağ’daki yeni ve modern mağazasıyla müşterilerine hizmet vermeye başladı. Dijital kanallardan verilen siparişlerin istenilen gün ve saatte mağazadan teslim alınmasını sağlayan “Tıkla Gel Al” dijital sipariş hizmetini Çerkezköy’deki yeni mağazasında da kullanıma sunan Bizim Toptan, bu sayede müşterilerine daha hızlı ve konforlu bir alışveriş imkânı sağlıyor.

Bizim Toptan, 72 ilde 184 satış noktasıyla önümüzdeki dönemde de Türkiye için katma değer yaratmaya, tedarikçilerinin ve müşterilerinin yanında olmaya devam edecek.

Bizim Toptan Satış Mağazaları hakkında: 

2001 yılında kurulan Bizim Toptan Satış Mağazaları, 72 ilde 184 mağazasıyla Cash & Carry (Organize Toptan Ticaret) sektöründe mağaza sayısı bakımından en büyük ve erişilebilirlik açısından en yaygın firmadır. Bizim Toptan, müşterilerine tüketici nezdinde bilinirliği yüksek çok-uluslu ve uluslararası markaların yanı sıra kendi özel markalarının da dahil olduğu yaklaşık 8 bin ürünün satışını gerçekleştirmektedir. Dijital yatırımlarıyla altyapısını sürekli geliştiren ve müşterilerine kişiselleştirilmiş hizmetler sunan Bizim Toptan, PROSAF operasyonuyla da ev dışı tüketim müşterilerine "yerinde teslim" hizmeti sunmaktadır. Halka açık bir şirket olan Bizim Toptan'ın hisseleri Borsa İstanbul’da BIZIM koduyla işlem görmektedir.

Hibya Haber Ajansı