WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

İstanbul Havalimanı’nın 100. misafiri Air China oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Air China, İstanbul-Pekin uçuşu ile İstanbul Havalimanı’ndan kalkan 100. hava yolu şirketi olacağını duyurdu.

İstanbul Havalimanı’nın 100. misafiri Air China oldu
Paylaş:

100. yılın özel misafirinin “Air China” olduğunu belirten Bakan Uraloğlu yaptığı açıklamada, Cumhuriyetimizin 100. yılında, 100. hava yolu şirketi İstanbul Havalimanı’ndan uçacak.'' dedi.

Uraloğlu, Çin’in önemli hava yolu şirketi olan Air China'nın İstanbul-Pekin uçuşu ile İstanbul Havalimanı’ndan kalkan 100. hava yolu şirketi olacağını belirterek, ''Dünyanın en havalısı, gökyüzünün sahibi Türkiye ile Türkiye hızlanıyor.'' ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.