İSTANBUL (AA) - Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ve Oyuncu Müge Boz, Vodafone Park’ta düzenlenen penaltı challenge’ta bir araya geldi.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, etkinliğe Vodafone’un desteğiyle BJK Kadın Futbol Altyapı’ya seçilen kız futbolcular ve Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı oyuncuları da katıldı.

Köstendil ve Boz, Vodafone Park’ta düzenlenen penaltı challenge'ta buluştu.

Köstendil ve Boz’un liderlik ettiği iki takımın mücadelesine sahne olan etkinliğe, Vodafone’un desteğiyle BJK Kadın Futbol Altyapı’ya seçilen kız futbolcular ve Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı oyuncuları da katıldı.

Ceza sahası içinde sırayla penaltı atışı yapan takımlar, en yüksek puanı almak için yarıştı. Challenge’ı Müge Boz’un takımı kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, "Futbol, erkek oyunu değil, mücadele oyunudur ve kadınlar bizden çok daha iyi mücadele ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Müge Boz ise "Kadınlara fırsat verilirse birçok alanda büyük başarılara imza atabileceklerine inanıyorum. Birbirimizi desteklemek ve ilham vermek için el ele yürümeliyiz. Bugün bu çalışkan ve azimli kadınlarla beraber futbol çatısı altında birleştiğim için çok mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.