WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Çin'de yeni yıl tatilinin ilk günü renkli etkinliklere sahne oluyor

Çin'de Cumartesi günü başlayan üç günlük Yeni Yıl tatilinin ilk günü, ülke genelinde renkli etkinliklere sahne oluyor.

Çin'de yeni yıl tatilinin ilk günü renkli etkinliklere sahne oluyor
Paylaş:

CCTV'den edinilen bilgiye göre, ziyaretçiler, klasik bir Çin bahçesi ve şehrin en gözde turistik mekanı olan Şanghay'ın Yuyuan Bahçesi'ne akın etti. Yuyuan'ın zarif antik tarzdaki mimarileri, çeşitli şekillerde fenerlerle süslendi.

Çin'in kuzeybatısındaki Ningxia Hui Özerk Bölgesi'nde, Yeni Yıl öncesinde Yinchuan şehrinde her akşam halk sanat gösterileri sahneleniyor. Orta Çin'in Henan Eyaleti'nin Luohe şehri, 20 bin ışıkla süslenmiş antik simgeleri ve ana yollarıyla tam bir bayram havasında oluyor.

Kuzey Çin'in Hebei eyaletinin başkenti Shijiazhuang'da, Yeni Yıl'ın yaklaştığı bu günlerde ticaret caddeleri ziyaretçilerle doluyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.