Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile yeni yılın son gününde Mehmetçiklerle bir araya gelmeye devam etti.

Adana’daki 10’uncu Tanker Üs Komutanlığının ardından Doğu Akdeniz’de görev yapan TCG Gökoava fırkateynini ziyaret eden Bakan Güler ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi, denizcilerin yeni yılını kutladı.

Bakan Yaşar Güler, şunları söyledi:

Değerli Silah ve Mesai Arkadaşlarım, Kahraman Denizciler, Sizlerle bir arada bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyor, sizleri sevgiyle selamlıyorum. Millî Savunma Bakanlığı olarak görevlerimizi üstün bir gayret ve özveriyle yerine getirmenin haklı gururuyla 2023 yılını geride bırakırken 2024 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Yeni yılda da görev ve sorumluluklarımızı yine azimle yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor; ailelerinizle birlikte hepinize sağlık, esenlik ve başarılar temenni ediyorum."

Hibya Haber Ajansı