Büyük sınavların, büyük derslerin ve büyük acıların üstesinden hep birlikte gelinen bir yılın daha geride kaldığını belirten Akşener, mesajında şunları dile getirdi:

"Ancak her ne yaşarsak yaşayalım; hafızalarımızdan silinmeyecek birçok mutluluğu da yine hep birlikte paylaştık. 2023 yılı; ortak vicdanımızı, ortak sevgimizi, ortak değerlerimizi ve ortak hatıralarımızı daha da derinden anladığımız bir yıldı. Çünkü bu yıl, aynı zamanda Cumhuriyetimizin yılıydı... Kimi zaman sokakları dolduran Türk bayraklarıyla, kimi zaman meydanlardan Andımız'ı haykıran Cumhuriyet çocuklarıyla, kimi zaman da dünyaya meydan okuyan Atatürk'ün kızlarıyla hep bir ve beraber hissettik, hep birlikte güçlendik. Her zorlu anın bize yeni yollar açtığını ve ihtiyacımız olan kudretin her daim içimizde olduğunu bir kez daha hep birlikte öğrendik."

"Yeni yılımız kutlu olsun." diyen Meral Akşener,  "Diliyorum ki 2024 yılı, milletçe verdiğimiz tüm sınavların mükâfatını aldığımız ve hayallerin önündeki tüm engelleri hep birlikte kaldırdığımız bir yıl olsun. Yeni yılımız kutlu olsun. Yüce Allah, memleketimize kederin uğramayacağı, milletimizin gözlerinin ışıl ışıl parlayacağı bir yıla erişmeyi bizlere nasip etsin…" dedi.

Hibya Haber Ajansı