Bakan Uraloğlu’nu makamında ağırlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’nın tarihi hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Başkan Gürkan aynı zamandan 2019 yılından bugüne Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırım ve hizmetler hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’na bir sunum yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu Malatya’mızda ağırlamaktan büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Göreve geldiğimiz günden beri gerçekleştirdiğimiz hizmet ve yatırımlardan dolayı bizlere her zaman destek vererek, yanımızda olanlara teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yatırım ve hizmetler sunumunun ardından bir konuşma gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya’da gerçekleştirilen yatırım ve hizmet çalışmalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bakan Uraloğlu, “Her kim memleketi için taş üstüne bir taş koyuyorsa, Allah razı olsun. Malatya’da olsun, bizler olalım arkamıza her ne eser bırakabilirsek ne mutlu bize.” dedi.

Konuşmaların ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, büyükşehir belediyesi ziyareti sırasında ‘Şeref Defteri’ni de imzaladı.

Hibya Haber Ajansı