WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Tokyo Haneda Havalimanı'nda bir uçak yandı, yolcu ve mürettebat kurtarıldı

İSTANBUL - 02.01.2024 - HİBYA - Japonya'da Tokyo'nun Haneda Havalimanı'nda Sahil Güvenlik uçağıyla çarpıştıktan sonra yanmaya başlayan Japanya Havayolları'na ait bir uçaktaki 379 yolcu ve mürettebatın tamamının tahliye edildi.

Tokyo Haneda Havalimanı'nda bir uçak yandı, yolcu ve mürettebat kurtarıldı
Paylaş:

Japonya Yayın Kurumu'ndan (NHK) yapılan açıklamaya göre, havayolu şirketinden yapılan açıklamada, uçağın pistte hareket halindeyken alevler içinde kaldığı ve itfaiye ekiplerinin hemen müdahale ederek yangını söndürmeye çalıştığı belirtildi.

Japanya Havayolları'ndan bir sözcü uçağın Hokkaido'daki Shin-Chitose havaalanından kalktığını söyledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Mudanya Ekopark gün sayıyor

Akışın sonuna geldiniz.