Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde evini, iş yerini; yerinde dönüştürmek isteyen vatandaşlara sağlanan hibe ve kredi desteğiyle evlerin yükseldiğini belirterek, “Bakanlığımızın denetiminde ve TOKİ güvencesiyle, hemşehrilerimiz mahallelerinde sağlam ve güvenli evlerini inşa ediyor.” dedi.
Hibya Haber AjansıÖzhaseki: “Vatandaşlarımıza sağladığımız hibe ve kredi desteğiyle evlerimiz yükseliyor”
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde evini, iş yerini; yerinde dönüştürmek isteyen vatandaşlara sağlanan hibe ve kredi desteğiyle evlerin yükseldiğini ifade etti.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
